Fudbal Fudbal/Vesti

Krstičić – Verujem u prolazak dalje

Izvor: FK Crvena zvezda

Na beogradska tri stepena naši prvotimci odradili su poslednji trening pred put u Moskvu. Na ruskom minusu u sredu od 18 časova po srpskom vremenu izabranike Vladana Milojevića očekuje revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv CSKA.

Velika su očekivanja pred revanš, sačuvali smo svoju mrežu u prvom meču. Takođe smo imali svoje izgledne šanse koje nažalost nismo uspeli da iskoristimo. Sada idemo u Moskvu da se borimo i da probamo da prođemo u osminu finala. CSKA je zaista odlična ekipa, već dugo igraju Ligu šampiona i zaista su iskusni, prava evropska ekipa koju smo dobro upoznali i videli gde su naše šanse. U prvom susretu smo imali četiri zicera, takve prilike ćemo morati u revanšu da iskoristimo i da slavimo na kraju meča – rekao je Krstičić.

Na prve dve utakmice u 2018. godini fudbaleri Crvene zvezde nisu primili nijedan gol.

Mnogo nam znači taj podatak, dobra odbrana je najbitnija, po tome se prepoznaje da smo pravi tim i da smo na terenu uvek zajedno i da smo zaista odlična grupa. Svi se borimo i nadamo se da ćemo iskoristiti šanse koje sam siguran da ćemo imati u Moskvi. Mislim da možemo da prođemo dalje.

Temperatura ispod nule koja se očekuje u Moskvi ne predstavlja problem našim igračima.

Hladno vreme nam neće biti problem, u Beogradu smo već skoro 15 dana i privikli smo se na hladno vreme. Možda će za ekipu CSKA niska temperatura biti otežavajuća okolnost, jer su oni otišli na toplije vreme. Nama sigurno neće biti problem – poručio je Krstičić

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama