Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Najava utakmica

Milojević: Zvezdaši, podržite nas!

Izvor: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde na svom stadionu otvaraju prolećnu polusezonu Superlige Srbije utakmicom sa Javorom. Premijerni meč u domaćem prvenstvu u 2018. godini zakazana je za subotu, 17. februar, od 14:30 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je svoja očekivanja pred ovaj susret.

– Voleli bismo da nastavimo tamo gde smo stali u prvom delu prvenstva. Znamo da nas očekuje još osam utakmica u redovnom delu prvenstva, a posle toga pripremamo se za plej-of. Sledi ciljna ravnina i mislim da smo se dobro spremili za ostatak prvenstva. Dolazi nam u goste dobra i disciplinovana ekipa, to se vidi po prethodnim utakmicama koje su odigrali. Pojačali svoj igrački kadar. Javor je je meni veoma draga ekipa i biće mi zauvek u srcu jer je to moja prva seniorska ekipa. Dok sam bio trener upoznao sam njihovu filozofiju koja se godinama ne menja, disciplinovana su ekipa koja forsira mlade igrače i vidi se da obavljaju dobar posao.Neće biti lako, ali mi moramo da se fokusiramo na svoju ekipu, Očekujem publiku u što većem broju, ko god bude mogao da dođe da nas podrži jer ovi momci to i zaslužuju – rekao je Milojević.

Mičel Donald neće biti na raspolaganju šefu stručnog štaba zbog žutih kartona.

– Svi ostali, nadam se da su raspoloživi za utakmicu, a u kom ćemo sastavu izaći, znaćemo više posle treninga. Biće promena, videću ko se kako oseća. Jako sam ponosan jer imam dobar odnos sa igračima i njihovo mišljenje mi mnogo znači. Raduje me jer svi žele da igraju svaku utakmicu, pokazuju veliku želju i motiv.

Ekipa Vladana Milojevića ne razmišlja o prednosti koju trenutno ima na tabeli.

– Ovo prvenstvo počinjemo kao da imamo nula bodova, ne razmišljamo o onom što je bilo. Nova utakmica je pred nama, imamo cilj, znamo šta hoćemo. Ne razmišljam o statističkim podacima, podvući ćemo crtu na kraju prvenstva. U ovom trenutku prvenstvo za nas počinje sutra, trudićemo se da nastavimo sa igrama kakve su bile u prethodnom delu.

Stalno pitanje koje se provlači jeste kako naši igrači uspevaju da se fokusiraju isključivo na meč koji je pred njima.

– Mnogo smo puta razgovarali na tu temu i igrači su mi pokazali da mogu da razmišljaju na pravi način. Prva sledeća utakmica je najvažnija, a to je ovog puta Javor i razmišljamo samo o tome. O CSKA ne treba da razmišljamo, ima dosta vremena do te utakmice. Bitno nam je da započnemo prvenstvo kako treba – poručio je Milojević.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama