Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице

Vučićević: Više nemamo prava na kiks

Izvor: OK Crvena zvezda

U 17. kolu BPŠ Superlige Srbije odbojkašice Crvene zvezde ugostiće “večitog rivala”, ekipu Partizana, a utakmica se igra u petak od 20,30 časova.

Beogradski rivali su se ove sezone već sastali jedanput, u okviru 8. kola Superlige. Crveno-bele su bile ubedljive i slavile su rezultatom 0:3, po setovima 17:25, 20:25, 15:25.

– To će biti pravi derbi meč. I u prvom delu sezone su imali zaista mnogo motiva da nas pobede i dosta su se borile. Biće to još jedan težak meč – izjavila je Sara Vučićević, srednji bloker Crvene zvezde.

Zvezdine dame su u prošlom kolu doživele poraz od TENT-a u Obrenovcu sa 3:0 i više nemaju prava na grešku ukoliko žele da sačuvaju 2. poziciju na tabeli pred početak plej-ofa.

– U prošlom kolu smo doživeli poraz u Obrenovcu tako da nemamo više prava na kiks. Moramo da odigramo maksimalno skoncentrisano. Trudićemo se da ono što radimo na treninzima prenesemo i na teren i verujem da ćemo onda stići do pozitivnog rezultata – konstatovala je Sara Vučićević.

Utakmica 17. kola BPŠ Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana igra se u petak 16. februara od 20,30 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Zoran Radovanović i Dejan Rogić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама