Кошарка Кошарка/Вести

Prvotimci Crvene zvezde iznenadili Nišlije

Izvor: KK Crvena zvezda
Košarkaši Crvene zvezde mts Stefan Janković i Marko Kešelje posetili su IDEA prodavnicu u Nišu i iznenadili sve Zvezdaše, a pogotovo one najmlađe koji su se odmah okupili oko svojih heroja.
Košarkaši Crvene zvezde mts ispred sebe imaju novi veliki izazov jer je pred njima borba za prvi trofej u sezoni 2017/2018. Crveno-beli su u sredu stigli u Niš, odradili prvi trening, a Stefan Janković i Marko Kešelj iskoristili su slobodno vreme da posete IDEA prodavnicu u Nišu.
Prvotimci Crvene zvezde mts izazvali su veliku pomamu u prodavnici klupskog partnera IDEA. Dolazak Marka Kešelja i Stefana Jankovića odmah je okupio veliki broj Zvezdaša, a pre svega mališana koji su imali mnogo pitanja za svoje heroje i želeli da naprave fotografiju i uzmu autogram kao vrednu uspomenu na druženje sa prvotimcima crveno-belih.
U društvu Kešelja i Jankovića bili su i dugogodišnji partneri Crvene zvezde iz Turističko-ugostiteljske škole. Prijatno druženje u IDEA prodavnici u Nišu nije prošlo bez takmičarskog programa. Nagradno šutiranje na koš donelo je svoje pobednike koji su od Kešelja i Jankovića dobili na poklon specijalno dizajnirane majice.
Lepo druženje sa Zvezdašima završilo se uz poruke podrške pred Kup Radivoja Koraća i velikim grupnim fotografisanjem koja predstavlja dragocenu uspomenu. Izabranici Dušana Alimpijevića se sada ponovo okreću terenu jer već u četvrtak od 19 časova i 30 minuta igraju četvrtfinalni meč nacionalnog kupa protiv prvoplasirane ekipe na tabeli druge ABA lige, Borca iz Čačka.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама