Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши

Dodić: U dobrom smo ritmu

Izvor: OK Crvena zvezda

Odbojkaši Crvene zvezde u petak (18 časova) dočekuju ekipu Jedinstva iz Stare Pazove u okviru 17. kola BPŠ Superlige Srbije.

Crveno-beli se nalaze u odličnoj formi. U poslednjih sedam mečeva u svim takmičenjima ostvarili su pobede i atmosfera u ekipi je na zavidnom nivou.

– Sad smo u dobrom ritmu. U boljem nego što smo bili u prvom delu sezone. Očekujemo tešku utakmicu kao i svaku do sada – izjavio je Lazar Dodić, korektor crveno-belih.

Crvena zvezda i Jedinstvo u ovoj sezoni odigrali su jedan meč. Bilo je to u okviru 8. kola Superlige kada je Jedinstvo slavilo u Staroj Pazovi sa 3:1, po setovima 25:23, 25:12, 17:25, 25:16.

– U Staroj Pazovi smo doživeli poraz od 3:1. Tada smo pružili lošu partiju, ali mislim da ovoga puta to neće biti slučaj. U boljoj smo formi, a igramo i na domaćem terenu. Verujemo u pobedu – zaključio je Dodić.

Utakmica 17. kola BPŠ Superlige Srbije između Crvene zvezde i Jedinstva igra se u petak 16. februara od 18 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Branisalv Jovančić i Vladimir Stojanac.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама