Хокеј Хокеј/Вести Хокеј/Најава утакмица

Zvezda – Ljubljana, Beograd, Novi Sad

Hokejaši Crvene zvezde imaće prebukiran vikend pred sobom.

Prvo u petak (16.02.), u okviru IHL takmičenja, crveno-beli oklopnici gostuju ekipi Playboy Slavije u ljubljani gde će pokušati da nastave pobednički niz koji ih vodi ka drugom mestu. Protivnik je Salvija koja ne bi trebalo da predstavlja veliki problem, ali uvek treba biti oprezan i pružiti maksimum u datom trenutku. O tome nam najbolje svedoči prethodna utakmica protiv ekipe Bleda u kojoj su naši hokejaši morali da stižu prednost domaćina i tek u poslednjoj trećini overe važnu pobedu.

Odmah posle te utakmice sledi povratak u Beograd i još jedan susret (u subotu, 17.02.) u okviru IHL-a. ovoga puta Zvezda je domaćin ekipi Zagreba. Verujemo da će i pored umora od puta naši oklopnici biti spremni da pruže najbolje što mogu i zadovolje sve one pristalice koje budu došle na ovaj susret. Utakmica počinje u 17:30, a igra se u ledenoj hali Pionir.

A onda u nedelju, (18.02.) crveno-beli bi trebalo da “skoknu” do Novog Sada i da odigraju utakmicu Državnog prvenstva Srbije protiv ekipe NS Starsa. ta utakmica još uvek nije potvrđena, i kada bude objavićemo satnicu odigravanja.

Još jednom pozivamo sve Zvezdine navijače da dođu na utakmice našeg hokejaškog tima i pruže podršku našim oklopnicima u borbama za trofeje.

 

SVI NA HOKEJ!!!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама