Odbojka Odbojka/Vesti Odbojkaši SDCZ

Nejić: Ciljamo što bolji plasman pred plej-of

Izvor: OK Crvena zvezda

Odbojkaši Crvene zvezde u subotu (18 časova) dočekuju subotički Spartak u okviru 16. kola BPŠ Superlige Srbije.

Crveno-beli su ove sezone već tri puta odmerili snage sa Spartakom. Sva tri susreta odigrana su u veoma kratkom periodu. U četvrtfinalu Kupa Srbije izabranici Dragana Kobiljskog su oba puta slavili sa po 3:0, dok je između ta dva duela odigran i meč 7. kola Superlige koji je završen pobedom Spartaka od 3:0, po setovima 25:23, 25:18, 26:24.

– Igraćemo na domaćem terenu, pred našom publikom. Dobili smo šest utakmica za redom i nadam se da ćemo taj niz nastaviti. Spartak smo eliminisali u četvrtfinau Kupa, ali smo videli da i oni mogu dobro da igraju, kada smo izgubili u Superligi sa 3:0 u Subotici – izjavio je Milutin Nejić, primač servisa Crvene zvezde.

Naši odbojkaši su se sa četiri pobede u nizu probili do 5. mesta na tabeli i trijumfom nad Spartakom bi se uključili u borbu za 3. poziciju pred plej-of Superlige.

– Dobro je što u našoj ekipi raspolažemo ne samo sa 6 igrača, već ko god uđe u igru da svoj doprinos. Jeste borba za 3. mesto na tabeli, ali mislim da bi više trebali da se trudimo da nastavimo sa dobrim igrama. Približava se i finale Kupa, ali i ciljamo da budemo što bliže vrhu tabele pred plej-of – zaključuje Nejić.

Utakmica 16. kola BPŠ Superlige Srbije između Crvene zvezde i Spartaka iz Subotice je na programu u subotu 10. februara od 18 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Stanislava Simić i Nevena Nešović.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama