Fudbal Fudbal/Vesti

Poslednji trening u Antaliji

Izvor: SD Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su popodnevni trening jedanaestog dana boravka u Antaliji i time stavili tačku na treninge u drugoj fazi priprema.

Za današnje popodne stručni štab zadao je klasičan pripremni trening pred utakmicu. Jutrošnji rad bio je uvodnog tipa, dok se popodnevni sastojao od igre na skraćenom terenu.Kako bi se zagrejali naši fudbaleri su odigrali rukometnu utakmicu po izmenjenim pravilima, gde se jedino gol glavom važio. Nakon toga, prešlo se na omiljeni deo rada naših fudbalera, popularnu ševu. Po dvojica igrača u centru tri kruga borili su se da preotmu loptu. Potom, na dva gola uvežbavale su se taktičke zamisli. Na skraćenom terenu odigrale su se dve utakmice po osam minuta. Fokus je najviše bio na prekidima. Igrači generalno ne vole izvođenje prekida, ali kroz igru i savete našeg strčnog štaba mnogo ih lakše savladaju.

Izabranici Vladana Milojevića sutra od 16:30 po srpskom vremenu odradiće generalnu proba sa ruskim Zenitom. Posle te provere našu ekipu očekuje još sedam dana rada na finesama i detaljima kako bi bili u savršenoj formi za prvu utakmicu u sezoni protiv moskovskog CSKA 13. februara na Marakani.

Stručni štab Crvene zvezde, kao i igrači, prezadovoljni su uslovima koje su imali u drugoj fazi priprema u Antaliji. Svi su složni da su odlično radili, imali su kvalitetne kontrolne utakmice i formu doveli na željeni nivo.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama