Fudbal Fudbal/Vesti

Stojković – Zenit najteža provera

Izvor: FK Crvena zvezda

Nakon dana odmora koji su imali naši fudbaleri su se danas ponovo vratili na teren. U toku jedanaestog dana boravka u Antaliji odradiće dva treninga.

zulezavest10.JPG

Jutarnji rad otpočeo je na sunčanom terenu, uz prijatnih 13 stepeni. Naši fudbaleri prvih pola sata posvetili su vežbama koje je predvodio asistent šefa strunog štaba Vladimir Janković. Igrači su uz mnogo energije obavljali sve zadatke, a nije izostalo ni podrške i pohvala od strane Jankovića, koje su ih dodatno motivisale. Potom su se igrači podelili u tri grupe i otpočeli sa ševom. Nakon gotovo 40 minuta rada sa loptom u krugu prešli su na uvežbavanje akcija i završnice napada.

Naše igrače u sredu očekuje poslednja prijateljska utakmica u Antaliji. Izabranici Vladana Milojevića će odmeriti snage sa ruskim Zenitom od 16:30 minuta po srpskom vremenu.

– Imali smo juče slobodan dan koji smo iskoristili kako bismo se odmorili i povratili svežinu. Ovog jutra smo odradili trening koordinacije, radili smo ševu i uvežbavali akcije koje ćemo koristiti u utakmici. Svi se radujemo odmoru pred popodnevni nastavak rada. Polako se bliži kraj pripremnog perioda, radili smo sve vreme u odličnim uslovima u Turskoj, izuzetno sam zadovoljan kako čitava ekipa trenira sve ovo vreme. Svi smo odlično pripremljeni, u ovom trenutku nam nedostaje malo svežine i brzine, a to ćemo još popraviti u Beogradu do prvog meča, kako bismo bili maksimalno spremni – rekao je Stojković.

Na drugom treningu jedanaestog dana rada u Antaliji naši fudbaleri pripremaće sa za prijateljski meč sa Zenitom.

– U utakmici protiv Zenita nam je najbitnije da se niko ne povedi i da na terenu odradimo ono što šef od nas traži. Krajnji rezultat nam nije bitan, ali svakako ćemo dati sve od sebe da maksimalno dobro odigramo i da ukoliko budemo bolji, pobedimo. Lično mi je toliko važna ta utakmica.

Susret sa Zenitom biće osmi prijateljski meč naših fudbalera u 2018. godini.

– Provera sa Zenitom će nam pred premijerni meč u sezoni sa CSKA značiti pošto su i oni ruska ekipa, iako nemaju isti stil igre. Smatram da će taj prijateljski meč biti možda i teži od onog što nas očekuje u susretu sa CSKA, ali najvažnije je da na toj utakmici u Beogradu mi budemo pravi i pobedimo, a sutra samo da svi budemo zdravi i da se niko ne povredi – poručio je Stojković.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama