Hokej Hokej/Izveštaji

Tajna pobeda Zvezde

U utakmici o kojoj skoro niko ništa nije znao, u fantomskom, tajnom Državnom prvenstvu Srbije u hokeju, sastali su se Crvena zvezda i Red team. Pobedila je Crvena zvezda rezultatom 12:2.

Nakon sastanka koji je održan između klubova i Saveza (a pisaćemo vam o nekim stvarima o kojima se tamo pričalo, doduše o mlađim kategorijama), dogovoreno je da se izvrši pritisak i da se prvenstvene utakmice odigraju ili registruju službenim rezultatima. Tako je, ovoga petka, odigrana i utakmica između Crvene zvzede i Red team-a. Verovatno se i ljudi iz našeg hokejaškog kluba osećaju neprijatno u celoj ovoj priči, pa ni sa naše strane nije moglo da se sazna o terminu utakmice, a da ne pričamo da se nije moglo saznati od strane Saveza. Njih kao da je mrak pojeo. A i poješće ih ako ovako nastave. Nažalost, tužno je što će mrak pojesti hokej kao sport ako se ubrzo ne dese neke promene i ne iznađu neka rešenja.

I da se za kraj ovog izveštaja vratimo na utakmicu. Ako pokušate da preko gugla ili na neki drugi način dođete do informacija, ispalili ste ćorak. Naći nećete ništa. Nismo ni mi. Sem da se utakmica odigrala i da je rezultat 12:2 ne zna se ništa više. E da, zna se da je Zvezda prva na tabeli da će gotovo sigurno biti šampion države.

Eto, dragi naši navijači Crvene zvezde i ljubitelji hokeja, uspelo je Savezu i ljudima u hokeju da obezvrede Zvezdinu titulu. Verujemo da je i igračima i ostalima u klubu muka od takvog takmičenja, ali ako hoćeš uspeh koji će se negde vrednovati, onda moraš i da ulažeš- Nije ovo više SFRJ kada su klubovi i celokupan sport drugačije funkcionisali. Eh, a tada je ledena hala Pionir bila puna i bez titula.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama