Fudbal Fudbal/Vesti

Zvezda pojačava rad

Izvor: FK Crvena zvezda

Nakon prvog slobodnog dana koji su imali na drugom delu priprema u Antaliji, naši fudbaleri ovog jutra vratili su se radu na terenu.

sedmidanprvi trening22.JPG

Za razliku od prethodnih dana, ovog puta naše fudbalere dočekalo je nešto hladnije vreme. Osam stepeni uz prisustvo oblaka prijalo je za rad našim igračima. Na programu je bio adaptacioni trening. Radilo se sa loptom na usavršavanju tehnike. Trening je bio nešto lakšeg intenziteta kao uvod u popodnevni naporniji rad.

Trening je otpočeo trečanjem sa ciljem da se ekipa zagreje i pripremi za rad. Posle nekoliko istrčanih krugova na manjem terenu u sklopu hotela gde je ekspedicija crveno-belih smeštena usledile su vežbe snage. Naši prvotimci odlično su se pokazali u zadacima koje je pred njih postavljao kondicioni trening Ivan Vučetić. Potom, naši fudbaleri podelili su se u parove i kroz različite zadatke uvežbavali su tehniku Radilo se na šutu, igri glavom, kao i udarcima iz skoka.

Već je prošao gotovo čitav sat rada kada su se naši igrači podelili u četiri grupe i stali tako da su na terenu oformili kvadrat. Svaki od članova ekipe imao je zadatak da što brže proturi loptu kroz prepreke i vrati je svom timu. Igrači su ponovo pokazali da u ekipi vlada odlična atmosfera, sve vreme su bodrili jedni druge, a nije izostalo ni šale i smeha.

Trening je završen ševom u tri grupe, a i nakon završenog rada na terenu su ostali Milan Pavkov koji je vežbao završnicu i Mičel Donald koji je okušao šut sa distance.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama