Фудбал Фудбал/Вести

Rambo Petković posetio Zvezdu

Izvor: FK Crvena zvezda

Na jutarnjem treningu fudbalera Crvene zvezde bilo je i jedno dobro poznato lice iz crveno-bele porodice. Dejan Rambo Petković, nekadašnji vezni fudbaler i majstor sa loptom, posetio je ekipu na pripremama u Antaliji i pozdravio igrače i stručni štab.

rambovest1.JPG

– Drago mi je što sam imao prilike da dođem na pripreme Crvene zvezde u Antaliji. Nikada nisam bio posetilac u ovom periodu, a takođe nisam ni imao priliku da podržim ekipu pred neku važnu utakmicu. Posle dugog niza godina dočekali smo proleće u Evropi, izuzetno me raduje uspeh Crvene zvezde. Nije mala stvar što smo uspeli da prođemo grupu u Ligi Evrope, gledao sam skoro sve utakmice koje su odigrane. Zadovoljan sam pristupom igri, iako naravno nije idealna situcija. Crvena zvezda se polako vraća na stare staze. Ipak, sada treba stajati čvrsto na zemlji, ne tražiti previše. Bilo bi odlično da se ovakva sezona ponovi nekoliko puta, da prezimimo u Ligi Evrope, a posle nekoliko godina, ukoliko se stvore uslovi, očekivati i uspeh u Ligi šampiona – rekao je Petković.

Zvezdin nekadašnji fudbaler očekuje da će crveno-beli na kraju ove sezone dodati svojoj istoriji još jednu titulu prvaka Srbije.

– Domaće prvenstvo nije mnogo neizvesno. Prošle sezone Zvezda je imala devet bodova prednosti, pa je ona izgubljena do kraja. Mislim da se to ovog puta neće dogoditi. Imamo iskustvo iz prošle sezone, kao i bolju ekipu nego tada, tako da sam uveren u uspeh. Nažalost, naša liga je izuzetno slaba, nije na visokom nivou tako da su uspesi u Evropi mnogo važniji.

Kao neko ko iza sebe ima iskustvo igranja važnih i velikih utakmica, Rambo Petković posavetovao je naše fudbalere.

– Kao nekadašnji igrač, kolega ovim momcima i sadašnje stručno fudbalsko lice jedino što mogu da im poručim jeste da imaju isti pristup kao što su imali u susretima u Ligi Evrope u jesenjem delu. Posebno bi se trebalo ugledati na utakmice sa Kelnom. Sa takvim pristupom sve ostalo je na individualnom kvalitetu igrača i na taktičkim zamislima stručnog štaba. Nadamo se da ćemo imati sreće i da ćemo se ponovo radovati, a ja ću podršku ekipi pružati iz Brazila – poručio je Petković.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама