Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda (U16) slavila u Celju

Hokejaši Crvene zvezde do 16 godina odigrali su svoj meč sinoć, u Celju, i pregazili domaćina. Krajnji rezultat bio je 1:8 (1:1, 03, 04).

Prva trećina nije nagovaštavala Zvezdinu ubedljivu pobedu. U tom periodu igre, koji je završen nerešeno 1:1, prvi do gola su došli domaćini kada je Luka Čerenjak u 13. minuti smestio pak u mrežu Dušana Krstića. Zvezda uspeva da izjednači već u 14. minuti i to golom Mateje Popovića, a na asustenciju Pavla Stojanovića. Do kraja ove trećine nije bilo golova pa se u drugi period ušlo sa nerešenim rezultatom.

Međutim, Zvezda u drugoj trećini dodaje gas i prvo golom Vuka Kravljanca (sistencija Relja Jovanović – Antonije Jeremić) dolazi u vodstvo od 1:2, da bi potom golovima Mateje Popovića (asistencija Marko Mladenović) i Marka Mladenovića (asistencija Aleksa Gvozdenović – Mateja Popović). došla do vodstva od 1:4.

To nije zadovoljilo pulene Marka Juloskog koji su u poslednjem periodu igre demolirali protivnika. Prvo je Vuk Savić (asistencija Aleksa Gvozdenović – Pavle Stojanović) povećao Zvezdino vodstvo na 1:5, da bi Mateja Popović svojim trećim golom (asistencija Aleksa Gvozdenović – Vuk Savić) doneo veliki 1:6 za crveno-bele. Svojim drugim golom Marko Mladenović povisuje na 1:7 u 57. minuti (asistencija Mateja Popović – Vuk Savić), a konačnih 1:8 postavlja Mateja Popović kojem je ovo bio 4 gol na ovoj utakmici (asistencija Vuk Savić).

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama