Fudbal Fudbal/Vesti

Milijaš – Povrede najteži deo meča

Izvor: FK Crvena zvezda
Drugi meč koji je Crvena zvezda odradila petog dana priprema u Antaliji takođe je završen bez pobednika. Susret sa makedonskim Sileksom završen je razultatom 1:1.

milijasvest123.JPG

– S jedne strane utakmica je bila teška. Dali smo gol na vreme, ali posle toga smo iz naše greške, nakon prekida, primili pogodak. Omele su nas povrede, u poslednjih pola sata igrali smo sa igračem manje. Sve u svemu, uradili smo ono što je najbitnije, dosta smo trčali što je na utakmicama u ovom delu priprema najvažnija stvar. Sigurno mi nije drago što danas nismo pobedili, ali kaže se da je rezultat u drugom planu. Lično za mene to nije tako, volim da pobedim svaku utakmicu tako da mi je žao, ali ima još vremena do susreta sa CSKA, koji je nama jako bitan i sve na pripremama radimo upravo zbog tog meča – rekao je Milijaš.

Povrede su ono što je nažalost obeležilo susret sa Sileksom.

– Lično mi je jako žao zbog toga, jer je na ovim utakmicama najbitnije da se niko ne povredi i da svi istrče 90 minuta. Mi smo imali nekoliko problema na ovom meču, Boaći na početku, Adžić posle. I Babić se žalio na bol, ali je izdržao do kraja. Dosta povreda je bilo, a to je nešto što najmanje valja.

Crveno-beli su na dva današnja meča ostali neporaženi.

– Svaka utakmica je provera za sebe, Sileks imenom nije jak protivnik, i oni su u pripremnoj fazi kao i mi. Igrali smo u kombinovanom sastavu, nismo izgubili nijednu utakmicu danas što je sa jedne strane bitno, kao i činjenica da smo dobro istrčali mečeve – poručio je Milijaš.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama