Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице

Zvezda gostuje Vizuri, meč za vrh tabele

Izvor: SD Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde u utorak u derbi meču 14. kola BPŠ Superlige Srbije gostuju lideru na tabeli ekipi Vizure u Rumi.

Eventualnom pobedom Zvezdine dame bi smenile aktuelne šampionke na vrhu tabele.

– Najbitnije je da odigramo jednu kvalitetnu i dobru utakmicu. Moramo hladne glave da uđemo u ovaj meč i da odigramo na maksimalnom nivou. Poznajemo dobro njihvou igru. Svesni smo kvlaiteta ekipe Vizue, ali potpuno spremno dočekujemo ovaj meč – izjavila je primač servisa Crvene zvezde Bojana Milenković.

Crveno-bele su u prvom delu sezone protiv Vizure odigrale jedan meč koji su posle velike borbe izguile sa 2:3, po setovima 25:19, 23:25, 18:25, 25:19, 13:15.

– Očekujemo dosta težu utakmicu u odnosu na duel iz prvog dela sezone, pogotovo što se igra na njihovom terenu. Ipak, to ne bi trebalo da nas opterećuje i jednostavno moramo da prenesemo sve ono što smo radili i što smo se dogovoralai na treningu i na samu utakmicu – jasna je Bojana Milenković.

Utakmica 14. kola BPŠ Superlige Srbije između Vizure i Crvene zvezde igra se u utorak 30. januara od 19 časova u dvorani SC Ruma u Rumi. Meč će suditi Vladimir Cvetković i Anđelko Popović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама