Fudbal Fudbal/Vesti

Pobeda „belih” na mini-turniru

Izvor: SD Crvena zvezda

Dvočasovni naporan rad uz dobro raspoloženje obeležio je popodnevni trening fudbalera Crvene zvezde četvrtog dana boravka u Antaliji.

Nakon što su u jutarnjim časova radili vežbe snage, naši fudbaleri su na popodnevnom treningu prešli na rad sa loptom. Otpočeli su uobičajenim zagrevanjem. Pošto su istrčali nekoliko krugova, naši fudbaleri su prešli na deo treninga koji je izazvao najviše smeha. Podeljeni u dve grupe, netipično za fudbalere, odigrali su neku vrstu rukometne utakmice. Razlika je bila u tome što, da bi se gol važio, morao je da bude postignut glavom. Donald se pokazao jako dobro i u ovom sportu, te ga je trener Milojević kroz smeh pitao da li se u Holandiji bavio rukometom. Potom su naši prvotimci prešli na ono u čemu najviše uživaju – popularnu ševu. Ovog puta bili su podeljeni u tri grupe i po šalama koje su se mogle čuti videlo se da se izuzetno raduju radu sa loptom.

Nakon 45 minuta prešli su na veći teren i, na opšte zadovoljstvo, odigrali mini-turnir. Četiri ekipe, „beli”, „crveni”, „narandžasti” i „žuti” sastojali su se od po sedmorice igrača i pravilo je bilo da se sa najviše tri kontakta oslobode lopte. U finalu su se sastale ekipe „belih” i „crvenih”. Pobedu su odneli igrači koji su nosili bele markere rezultatom 3:2. Za njihovu ekipu u listu strelaca upisali su se Hajdin, Luka Ilić i Pavkov koji se istakao i u prvom meču sa dva pogotka. U utakmici za reće mesto bolji su bili „narandžasti”, ekipa u čijem sastavu je bio i šef stručnog štaba Vladan Milojević.

Pošto je označen kraj treninga gotovo polovina igrača ostala je na terenu kako bi vežbali penale i udarce sa distance. Ređali su se lepi golovi i precizni šutevi Boaćija, Bena, mladog Ilića, Radonjića, Donalda, Kange.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama