Фудбал Фудбал/Вести

Spisak putnika za Antaliju

Izvor: FK Crvena zvezda

U petak, 26. januara, fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde u jutarnjim časovima poleteli su za Antaliju gde će biti odrađena i druga faza zimskih priprema.

540-spisak-62g2.jpg

Planirano je da boravak ekipe u Turskoj traje sve do 8. februara. Za to vreme, biće odigrano pet, a možda i šest prijateljskih utakmica.

Prva utakmica biće odigrana 28. januara, a protivnik će biti Dinamo Brest. Poslednjeg dana januara, Zvezda će odigrati dve utakmice, a protivnici će biti Amkar i Sileks Kratovo. Četiri dana kasnije, 4. februara, protivnik će biti Ujpešt Doža, a generalnu probu crveno-beli imaće 7. februara protiv Zenita.

Šef stručnog štaba Vladan Milojević odlučio je da u Antaliju povede sve fudbalere koji su boravili i na Kipru. Na spisku putnika za Tursku našli su se:

Damir Kahriman, Milan Borjan, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Filip Stojković, Vujadin Savić, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Milan Rodić, Srđan Babić, Marko Gobeljić, Nenad Krstičić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Nenad Milijaš, Mičel Donald, Damjan Le Talek, Abraham Frimpong, Ričmond Boaći, Branko Jovičić, Gelor Kanga, Milan Pavkov, Luka Adžić, Nemanja Radonjić, Aleksandar Pešić, El Fardu Ben, Stefan Hajdin, Dejan Joveljić, Luka Ilić, Ivan Ilić, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković.

Nakon povratka u Beograd, crveno-beli će imati pet dana do prve od dve utakmice protiv CSKA iz Moskve.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама