Хокеј Хокеј/Вести Хокеј/Извештаји

Još jedan susret Zvezde i Kanađana

U Beogradu su dve večeri za redom gostovali hokejaši iz Kalgarija (Kanada) od kojih su neki igrali i prestižnu AHL ligu. Ovo je zaista bio odličan potez za popularizaciju ovog sporta koji inače tone sve dublje (o tome smo već pisali) nemarom nekih ljudi.

Utakmica je odigrana na Novom Beogradu, a u drugom susretu slavili su Kanađani rezultatom 4:1. Za Crvenu zvezdu su sinoć nastupili Luković Milan (inače strelac jedinog gola za Zvezdu), Jovica Rus, Nemanja Janković, Marko Brkušanin, Pavle Podunavac, Ljubomir Đorđević, Miodrag Pavlović, Nemanja Nikoloć, Ristić Srđan, Crnoglavac Marko, Radović Goran, Tatić Dejan, Boris Danon, Vukašin Stević i Sibinović Luka.

Za goste iz Kanade strelci su bili Shayne Keetbaas, Scott Jarvis, Leigh Sowerby i Rob Payne. U sastavu gostiju još su nastupali Cam Fuglerud, John Blow, Alex Gregory, Mike Monument, Dave Manning, Joe Kendal, Ben Storey, Justin Kohls, Eric Payne, Nick Suchowsky i Cory Peel.

Nadamo se da će ovakvih susreta u budućnosti biti što više, a posebno da će u Beograd dolaziti prestižne ekipe koje će svoje snage odmeriti sa seniorima Crvene zvezde.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама