Фудбал Фудбал/Вести

Stojković – Dobili smo dobra pojačanja

Izvor: FK Crvena zvezda

Filip Stojković je protiv BASK-a zabeležio svoje prve minute za Crvenu zvezdu u 2018. godini. Zvezda je pobedila, drugi put za dva dana, i to ponovo ubedljivo.

540-žule-783127.jpg

— Mislim da smo korektno odigrali i protiv Grafičara i protiv BASK-a. Nisu izostali ni golovi, povezali smo dve pobede koje su manje bitne rezultatski. Važnije je da smo trkački odgovorili na sve zahteve jer je na tome bio akcenat, a važno je i da se niko nije povredio u ove dve utakmice — konstatovao je Stojković.

Žule je imao priliku da po desnom boku igra u paru sa novim igračem Benom. O njemu i Stefanu Hajdinu Stojković se izrazio veoma pohvalno.

— Vidi se da je Ben kvalitetan igrač, da je podređen ekipi pa tek onda individualnom kvalitetu. Dobro smo se slagali na terenu. Hajdin je igrao i protiv Grafičara, dobar je igrač, pratili smo ga i u Spartaku gde je igrao odlično. Samo treba da se uklopi u ekipu i biće super.

Crvena zvezda će odigrati zvanično četiri, a verovatno i više utakmica u Antaliji, kako bi svi igrači dobili priliku da se pokažu.

— Kao i do sada, daćemo sve od sebe. Gledamo na prijateljske utakmice kao i na prvenstvene. Želimo da pobeđujemo i najvažnije je da se niko ne povredi do te prve utakmice protiv CSKA — rekao je Stojković.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама