Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Zvezda u derbiju kola dočekuje Triglav – Pajević i Brkušanin vas pozivaju na utakmicu

Nakon što su rutinski pobedili ekipu Vojvodine rezultatom 5:1, hokejaše Crvene zvezde očekuje jedan od dva naredna derbija u IHL-u. Na megdan crveno-belim oklopnicima dolazi ekipa Triglava koja je trenutno lider u regionalnom takmičenju i koja će sigurno biti jedan od glavnih konkurenata našim hokejašima za osvajanje ovog takmičenja.

Image may contain: text

U prethodbe dve utakmice ekipa Triglava slavila je i u Kranju i u Beogradu, oba puta tesno – prvu utakmicu su pobedili minimalnim rezultatom 1:0 u Kranju, dok se utakmica u Beogradu završila nerešenim ishodom u regularnom delu, ali je posle Triglav u produžetku postigao gol za podu od 1:2. U prošlom kolu Triglav je deklasirao ekipu Celja (koja j druga na tabeli) rezultatom 12:4 i time su pokazali da su u odličnoj formi.

Ipak, verujemo da su naši oklopnici spremni za ovaj duel i da će pokazati da su prethodna dva poraza samo pitanje dekoncentracije u odsudnim trenucima kada je utakmice trebalo prelomiti. Ova utakmica nam sigurno može pokazati šta da očekujemo u tim finalnim borbama, pa s toga i pozivamo sve navijače Crvene zvezde i ljubitelje hokeja da dođu u ledenu halu Pionir i pruže podršku našim momcima.

Za naš i klupski portal o utakmici su govorili kapiten Marko Brkušanin i Filip Pajević, a ujedno su uputili poziv svim navijačima da dođu i podrže ekipu.

Marko Brkušanin: “Počeo je treći krug ligaškog dela, mi smo trenutno na trećoj poziciji na tabeli, tako da nam je do početka plaej ofa svaka utakmica bitna, kako bi probali da se probijemo barem na drugo mesto, zbog prednosti domaćeg terena u eventualnom polufinalu. Protiv Triglava svakako da imamo i motiv više jer su nam u prethodna dva kruga oni bili najteži protivnik, tako da želimo da pokažemo da možemo da ih savladamo, jer mislimo da su nam oni glavni konkurenti za titulu. Očekujemo jako tvrdu i neizvesnu utakmicu. Hteo bih da iskoristim priliku da pozovem sve ljubitelje hokeja, da dođu u subotu da nas podrže i uživaju u dobrom hokeju.”

Filip Pajević: “Očekuje nas teška utakmica, kako fizički tako i psihički. Od velike nam je važnost da porazimo Triglav radi daljeg plasmana u plej ofu. Prostora za greške na ovakvoj utakmici neće biti i samo dobrim timskim radom i igrom od srca možemo da ih porazimo. Želeo bih da pozovem sve ljubitelje hokeja da prisustvuju ovom uzbudljivom meču i podrže Crvenu Zvezdu.”

Ulaz u halu je besplatan, a početak utakmice je od 17:30 časova.

 

SVI NA HOKEJ!!!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама