Хокеј Хокеј/Извештаји

Seniori Zvezde pobedili Vojvodinu

Devedesettreću utakmicu po redu u regionalnom takmičenju IHL lige, seniori SKHL Crvena zvezda odigrali su protiv HK Vojvodine u svoju korist i to 4:1 ( 2:1, 1:0, 2:0 ).

Možda bi se moglo reći da je prvi period utakmice bio i najuzbudljiviji u smislu skoro pa ujednačenih snaga timova, obzirom da je HK Vojvodina jedini gol na utakmici upisala upravo početkom sedmog minuta, a to čini Babić Miloš na asisitenciju Laptev Maksima i Akimov Svyatoslava i tako dovodi svoj tim u početno vođstvo.

Zvezdini seniori odmah su prekinuli potencijani niz golova Vojvodine prvim golom sredinom desetog minuta, koji postiže Đumić Mirko. Kapiten Zvezde, Brkušanin Marko, prati ovaj gol, te pred sam istek prve trćine dopisuje timu još jedan gol, a na asistencije Buchin Mikhaila i Bjelogrlić Uroša, te se ovaj period završava vođstvom Zvezde.

Drugi period utakmice koristi Vučurević Nemanja, da na listu golova upiše i svoje ime, a na asistencije Brkušanin Marka i Podunavac Pavla, u samom startu dvadesetpetog minuta.

Poslednja trećina pripala je još jednom kapitenu Brkušanin Marku, na asistenciju Vučurević Nemanje, koji postiže gol sredinom četrdesetčetvrtog minuta, dok start pedesetšestog minuta koristi Buchin Mikhail, na asistenciju Bjelogrlić Uroša za poslednji gol utakmice i još jednu pobedu Zvezde.

Sledeću utakmicu SKHL Crvena zvezda igraće na ledu dvorane Pionir, več u subotu, 20.1,2018., protiv ekipe HK Triglav.

Ostanimo deo SKHL Crvena zvezda.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама