Фудбал Фудбал/Вести

Adžić – Težak rad će se isplatiti

Izvor: zvanični sajt FK Crvena zvezda

Četvrti dan priprema u kiparskom Pafosu obeležila je izuzetno jaka kiša na jutarnjem treningu. Zvezdin mladi krilni napadač Luka Adžić istakao je da jak tempo prija ekipi kako bi se što bolje pripremila za nastavak sezone.

adzicvest.JPG

– Moram da priznam da je kiša možda mao i smetala, ne prijaju čste promene vremena, ali ona je na sreću vrlo brzo prestala. Nastavili smo da treniramo po zaista lepom i sunčanom vremenu.Danas posle treninga smo dobili slobodno popodne i to nam mnogo znači, došlo je u pravom trenutku. Treniramo izuzetno jakim intenzitetom svakog dana, moram da priznam da je naporno, ali svesni smo koliko je bitno da se sada dobro spremimo – rekao je Adžić.

Izabranici Vladana Milojevića još četiri dana boraviće na Kipru.

– Ovaj deo priprema služi nam da napunimo baterije, da naviknemo noge na rad i na loptu i da se pripremimo za ono što nas čeka u Antaliji. Tamo ćemo imati prijateljske utakmice koje će nam biti najvažnija proba pred utakmicu protiv moskovskog CSKA koju igramo u Ligi Evrope, a ujedno i odlična priprema za nastavak sezone.

Nije prošlo mnogo vemena od kada je Adžić, još uvek omladinac, išao na pripreme sa prvim timom. Sada je on taj koji mlađim saigračima pomaže da se što lakše uklope u ekipu.

– Po godinama imamo nekoliko omladinaca, ali samo jedan igrač iz Omladinske škole je potpuno novo ime. Sa nama je prvi put na pripremama Strahinja Eraković. On je takođe Zvezdino dete tako da se brzo prilagodio i zaista nema nikakvih problema. Svi smo tu da mu pomognemo ako treba, ali moram da istaknem da se odlično snalazi – poručio je Adžić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама