Hokej Hokej/Vesti

Pavle Podunavac: DOĐITE, PODRŽITE NAS!

Na hokejaškim utakmicama nekada je hala Pionir bila mala da primi sve one koji su hteli da gledaju Zvezdine hokejaše. Tražila se karta više. Danas, međutim, nije takav slučaj. Na žalost, u halu nekada ne dolaze ni rodbina, ni prijatelji. Zvezdinim igračima ipak je potrbna podrška. I oni sami ističu da im treba taj huk sa tribine, posebno sada kada se prvenstvo IHL-a bliži kraju i kada će naši oklopnici voditi glavne bitke za titulu regionalnog i državnog prvaka.

No automatic alt text available.

S toga, ekipa našeg portala je odlučila da zajedno sa igračima Crvene zvezde pozove sve vas da dođete na hokejaške utakmice i pružite podršku našim oklopnicima. Cena karte je sitnica – besplatna je. Sve što trebate jeste da sednete u autobus ili tramvaj, ili svoj privatni automobil, i dođete do ledene hale Pionir, a naši hokejaši će se potruditi da se kući vratite radosni sa željom ponovnog povratka u Pionir.

Ovaj put vas na utakmicu sa Vojvodinom poziva Pavle Podunavac.

CZBG: Pavle, u razgovoru sa tobom, i sa nekim drugim igračima Crvene zvezde, izrazio si želju da bi voleo u Pioniru da vidiš više ljudi koji dolaze i bodre vas. Evo prilike da širokoj Zvezdinoj i hokejaškoj populaciji uputiš poziv i da im kažeš koliko ti/vam njihova podrška znači:

“Želim da pozovem sve navijače Crvene zvezde da dođu u Pionir, da nam pruže preko potrebnu podršku sa tribina. Navijači su jako važan faktor za igrače, da bi imali za koga da igraju, a ne za prazne tribine. Treba nam motivacija da dođemo do vrha IHL lige, a u tome mogu samo pune tribine da nam pomognu. Hokej je jedan od najlepših kolektivnih sportova, a ujedno je i najbrži kolektivni sport. Pun je dinamike, uzbuđenja. Verujemo da niko neće zažaliti što je odvojio svoje vreme da dođe u ledenu halu Pionir.”

Utakmica protiv Vojvodine na rasporedu je sutra, 17. januara, od 17:30 časova.

 

SVI NA HOKEJ!!!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama