Košarka Košarka/Vesti Košarka/Evroliga

Alimpijević: Pali smo u drugom poluvremenu

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili au jedanaesti poraz u okviru Evrolige. U hali “Aleksandar Nikolić” bolja od crveno-belih momaka bila je ekipa Himkija koja je slavila rezultatom 79:70.

Trener Crvene zvezde, Dušan Alimpijević, izneo je svoje utiske nakon utakmice: “Nema mnogo toga da se kaže, u prvom poluvremenu smo primili 31, a u drugom 48 poena. Nismo iskontrolisali Šveda u drugom poluvremenu, istrošili smo se odbrambeno i video se energetski pad. Osim Ročestija i Dangubića nismo imali raspoloženog igrača u napadu, skoro nam se to nije desilo”, istakao je Alimpijević.

Jedan od ključnih igrača Zvezde, Pero Antić, i dalje nije potpuno oporavljen od povrede. “Pero je odigrao na naš dogovor, međutim njegova povreda zahteva i saniranje pauzom, a ne samo terapijom i to ćemo sanirati nakon ove utakmice”, kaže Alimpijević.

Mladi stručnjak je takođe istakao da Zvezdu očekuje težak ritam i teško gostovanje ekipi Makabija: “Nemamo mnogo vremena za pričanje, sutra smo na aerodromu već, u cetvrtak nas dočekuje Makabi, a potom sledi utakmica protiv MZT-a“, završio je Dušan Alimpijević.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama