Fudbal Fudbal/Vesti

Prvi trening Bena i Hajdina

Izvor: FK Crvena zvezda

Nakon kraćeg popodnevnog odmora od puta fudbaleri Crvene zvezde odradili su prvi trening na zimskim pripremama na Kipru. Sa ekipom su po prvi put radila nova pojačanja Ben i Hajdin.

_NIK0982.JPG

Naši prvotimci uželeli su se fudbala i treninga tokom zimske pauze, što pokazuje činjenica da su na teren u okviru Sportskog centra u Jeroskipu izašli i pre 16 časova po lokalnom vremenu, kada je početak bio dogovoren.

Našu ekipu dočekalo je sunčano vreme praćeno slabom kišom koja nije otežavala rad. Svi su bili složni da su uslovi za rad odlični, a vreme toplo i prijatno.

Prvi trening u Pafosu bio je uvod u naporan rad koji izabranike Vladana Milojevića očekuje u narednim danima, te je intenzitet današnjeg rada bio nešto manji.

Rad na Kipru otpočeo je zagrevanjem, petnaestominutnim trčanjem u dve grupe. Potom su usledile vezbe istezanja i zagrevanja u krugu koje je vodio naš novi kondicioni trener Ivan Vučetić.

Nakon toga prešlo se na omiljeni deo treninga naših fudbalera – na popularnu ševu. Igrači su ponovo bili podeljeni, ali ovog puta u četiri grupe. Oni su uz mnogo smeha i šale pokušavali da zadrže loptu dalje od dvojice igrača koji su bili u centru kruga. Do kraja treninga smenjivali su se ševa i lagano trčanje.

Trening je završen petominutnim istezanjem, a nastavak rada zakazan je za sutra ujutru.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama