Fudbal Fudbal/Vesti

Kanga – Želim titulu sa Zvezdom

Izvor: FK Crvena zvezda

Na početku priprema za nastavak prvenstva Zvezdin fudbaler Gelor Kanga istakao je da je njegova ekipa pred sebe postavila najviše ciljeve.

kangavest.JPG

Naš vezni fudbaler po dolasku u Srbiju prvo je odradio testiranje u Beogradu, a u Košutnjaku je pokazao odličnu formu. S ozbirom na to da „Zavod za sport i sportsku medicinu” čuva i prethodne rezultate, jasno se vidi da su novi bolji od onih letošnjih.

– Došao sam potpuno spreman. Imao sam nekih porodičnih problema koje sam morao da rešim pre nego što sam se priključio saigračima, ali sve je u redu i nastavljamo dalje. Prvi smo u šampionatu, ispred Partizana, svi smo se odmorili tokom ove pauze i sada je vreme da se usredsredimo na osvajanje titule prvaka Srbije. Naravno tu je i važan meč protiv CSKA i zato moramo samo da treniramo i radimo što više i sve će biti kako treba – kaže crveno-beli Gabonac.

Kanga je trenutno fokusiran samo na što bolje pripreme i naredne izazove koji očekuju Crvenu zvezdu.

– Ja sam u Zvezdi i fudbaler sam ove ekipe. Imam ugovor još šest meseci, a razgovaraću sa upravom kluba oko moje budućnosti. Sada sam ovde i igram za ovaj klub kao i do sada najbolje što mogu i umem – zaključuje Kanga.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama