Фудбал Фудбал/Вести

Večera sa Zvezdinim prvotimcima

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Jedinstvena prilika se pruža svim crveno-belim navijačima, da ih prvotimci našeg kluba izvedu na humanitarnu večeru koja ima za cilj da se sakupe sredstva za lečenje Isidore Pavlović koja boluje od retkog tumora, Hočkin limfoma, za čiji hitan tretman u Nemačkoj je potrebno preko 80.000 evra.

540-vecera-54372.jpg

Osoba koja ponudi najveću cifru na humanitarnoj internet aukciji imaće tu čast da ga na večeru izvedu Vujadin Savić, Milan Borjan, Filip Stojković i Nemanja Radonjić!

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ nastavlja sa akcijom humanitarnih večera posle prve večere sa Miroslavom Raduljicom. Ovoga puta, igrači Crvene zvezde odazvali su se pozivu i pristali da provedu veče u društvu licitatora koji ostavi najveću ponudu na aukciji putem interneta i tako pomogne Isidori koja ima još samo nedelju dana da sakupi novac za lečenje.

— Pozivamo sve ljude dobre volje da se uključe u akciju, da ostave svoje ponude i da isto tako doniraju za Isidorino lečenje. Situacija je kritična i iako su pripreme počele, istog momenta smo se odazvali akciji. Ovde nema izgovora, moramo se svi dići na noge zbog mladog života. Ja se nadam da ćemo mi svi zajedno uspeti da se sredstva sakupe što pre — izjavio je Milan Borjan, podržan uglas od svih saigrača koji će zajedno sa njim biti na večeri.

Zbog toga što je Isidorino stanje kritično i zbog toga što novac mora biti sakupljen u narednih nedelju dana, aukcija na sajtu Limundo je počela danas i trajaće naredna tri dana.

Večera i druženje sa Zvezdinim fudbalerima zakazana je za subotu, 13. januara uveče od 19 do 20 časova u jednom prestoničkom restoranu.

Juna meseca 2016. godine, Isidori je dijagnostifikovan redak tumor, Hočkin limfom. Nakon otkrića, ova mlada devojka prolazi kroz šesnaest hemioterapija i dvadeset zračnih terapija. Nažalost, vremena više nema i potrebno je u roku od nedelju dana sakupiti 80.000 evra da bi Isidora šansu za izlečenje našla u Nemačkoj.

Svi se mogu uključiti u aukciju za večeru sa fudbalerima Crvene zvezde i ostaviti svoju PONUDU.

Isidora poseduje SMS broj za pomoć, ali ga nećemo objaviti jer je novac od poruka dostupan tek kroz tri meseca, a vreme je jedino što Isidora nema. Međutim, ima sve nas i molimo sve humane ljude da doniraju sredstva na navedene račune i tako joj pomognu u njenoj najtežoj borbi.

Isidori možete pomoći odmah uplatom na račune:

Dinarski: 160-492869-40

Devizni: 00-540-0002489.1

IBAN broj: RS35160005400002489117

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама