Fudbal Fudbal/Vesti

Vladan Milojević izvršio prozivku

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se u utorak, 9. januara, kako bi otpočeli pripreme za prolećni deo sezone 2017/18.

540-miloje-5346.jpg

Na raspolaganju šefu stručnog štaba našli su se svi igrači koji su odigrali jesenji deo prvenstva, pojačani nekolicinom omladinaca. Vladan Milojević je rekao da neće biti posebne razlike između predstojećh zimskih i minulih letnjih priprema.

— Razlike u samim pripremama neće biti s tim što će ta prva zvanična utakmica biti protiv CSKA koji je mnogo jači protivnik. Nemamo problema i ne vidim šta bismo menjali u našim planovima. Drago nam je da smo prošlu godinu završili uspešno na sva tri koloseka, ali uvek je drugi deo prvenstva teži i na nama je da se dobro pripremimo. Mala razlika je u tome što su sada svi na okupu, i dobro se međusobno poznajemo pa će neke stvari biti lakše nego na samom početku — rekao je Zvezdin trener.

O eventualnim promenama igračkog kadra još uvek se ništa ne zna sa sigurnošću.

— Čim krene prelazni rok, situacija je živa. Nikad u fudbalu ne znate šta može da se desi. Biće odlazaka, biće i dolazaka, a o imenima ne bih pričao. Ostajem pri tome da ću najsrećniji biti poslednjeg dana prelaznog roka. Takav je posao, i prilagodio sam se tome. Mi smo tek počeli, i kako se bude bližila druga polovina januara zahuktavaće se. Voleo bih da do Antalije imam sve igrače, ali tržište je takvo da se dešavaju i nepredviđene stvari. Mi treneri smo navikli na to.

Na spisku igrača koji će početi pripreme našli su se sledeći igrači:

Damir Kahriman, Milan Borjan, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Filip Stojković, Vujadin Savić, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Milan Rodić, Srđan Babić, Marko Gobeljić, Nenad Krstičić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Nenad Milijaš, Mičel Donald, Damjan Le Talek, Abraham Frimpong, Ričmond Boaći, Branko Jovičić, Milan Pavkov, Luka Adžić, Nemanja Radonjić, Aleksandar Pešić, Filip Bainović, Ze Markos, Dejan Joveljić, Luka Ilić, Ivan Ilić, Aleksa Terzić, Veljko Nikolić, Strahinja Eraković i Andrade Viveiros.

Milojević je najavio i plan rada u narednom periodu, i naglasio da može doći do nekih promena u programu.

— Kanga je dobio dozvolu da kasni dva ili tri dana. Pavkov je igrač Crvene zvezde, istekla mu je pozajmica i tu je. Na sve igrače koji su tu računam. Joveljić je takođe sa nama, ne bih komentarisao natpise u novinama, videćemo sa sportskim sektorom kakva je situacija. Imaćemo u naredna tri dana lekarske preglede, u subotu jedan trening, u nedelju ujutru putujemo za Kipar i ostajemo do 21. Ta nedelja će nam biti udarna za sticanje fizičke snage. Povratak za Beograd, i 26. se ide u Tursku. Tamo ćemo igrati četiri utakmice. Sa povratka sa Kipra će možda biti neka prijateljska utakmica u Beogradu. Kada se pravi plan i program pravi se okvirno, a moguće su promene i videćemo od situacije  — rekao je Zvezdin trener, koji nije želeo da komentariše kaznu UEFA sve dok ne bude konačnih informacija.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama