Фудбал Фудбал/Вести

Plan priprema i utakmice

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde ponovo će se okupiti, sutra 9. januara, i taj dan će predstavljati i početak priprema za prolećni deo sezone. Start polusezone ćete moći uživo da pratite i na zvaničnom Jutjub kanalu našeg kluba od 11 časova.

540-dvatima-432đ.jpg

Posle redovnih testiranja, Zvezdini fudbaleri će u nedelju, 14. januara, otputovati na Kipar gde će odraditi prvu fazu priprema. Akcenat će biti stavljen na fizičku pripremu i nešto napornije treninge, te za sada nisu planirane prijateljske utakmice za prvu fazu, moguća je da će se odigrati jedan meč protiv nekog niželigaša. Već 21. januara, fudbaleri će se vratiti u Beograd.

Druga faza priprema biće održana u Antaliji, i trajaće duže — od 26. januara do 8. februara. Poznati su i rivali sa kojima će Crvena zvezda odmeriti snage.

Prva utakmica biće odigrana 28. januara, a protivnik će biti Dinamo Brest. Prvog dana februara, Zvezda će odmeriti snage sa Amkarom. Tri dana kasnije, 4. februara, protivnik će biti Ujpešt Doža, a generalnu probu crveno-beli imaće 7. februara protiv Zenita.

Nakon povratka u Beograd, crveno-beli će imati pet dana do prve od dve utakmice protiv CSKA iz Moskve.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама