Хокеј Хокеј/Извештаји

Zvezdini momci U18 godinu startovali upisanom pobedom nad HKD Maribor

Novu godinu, selekcija U18 SKHL Crvena zvezda, započela je pobedom na svom ledu, dvorane Pionir, pred svega trideset gledalaca. Zvezda je pobedila ekipu HDK Maribor, rezultatom 6:1.

Istekom prvog minuta je Flajs Žan, za ekipu Maribora, zabeležio prvi gol utakmice, na koji mu je u devetom minutu odgovorio Dragović Marko, na asistencije Vdović Strahinje i Marinković Vasilija, Par sekundi kasnije, za vođstvo Zvezde, gol upisuje Mitrović Igor, na asistenciju Tharakan Geogrea. Gajić Miloš uz pomoć Gvozdenović Alekse prvu trećinu završava još jednim golom i rezultatom 3:1.

Druga trećina utakmice protiče u znaku svega jednog gola, u korist Zvezdinih momaka i to Tharakan Geogreovim, na asistenciju Stojsavljvić Đorđa, početkom tridesettrećeg minuta, što je rezultiralo ishodom 4:1.

Poslednji period u pedesettrećem minutu, golom otvara Anđelković Vasilije, na asistenciju Popović Mateje, koji će utakmicu zaključiti za ubedljivu pobedu Zvezde, šestim golom na utakmici, u startu pedesetdevetog minuta.

Narednu utakmicu U18 selekcija odigraće 14.1.2018., u dvorani Zlato polje, protiv ekipe HK Triglav, sa pete pozicije na tabeli.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама