Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Za početak Nove Godine, stiže Olimpija

Već drugog dana 2018.godine ekipa Crvene zvezde mts izlazi na teren. U zaostaloj utakmici 14.kola ABA lige, protivnik je Petrol Olimpija.
Košarkaši Crvene zvezde mts otvaraju novu 2018.godinu utakmicom sa Petrol Olimpijom.
Ovo je poslednja utakmica  14.kola koja se igra u utorak zbog obaveza crveno-belih u Evroligi (utakmica u Milanu sa Armanijem).
Ekipa je novogodišnje praznike provela radno, treniralo se i u poslednjem danu stare, ali i u prvom danu Nove Godine.
I već na početku 2018.godine ekipu Crvene zvezde mts očekuju brojne obaveze, i serija izuzeto jakih utakmica, o čemu govori i trener Dušan Alimpijević:
„Želimo da nastavimo u dobrom ritmu i u sklopu priprema za sve što nas očekuje u januaru, stiže i utakmica sa Olimpijom, ekipom koja se možda nalazi u slabijoj formi nego na početku sezone, ali se u svakom slučaju, radi o timu koji je u prvom delu igrao dosta dobrih utakmica. Bodovi koje želimo na početku Nove godine, zavise od našeg pristupa, i ovaj meč može da bude i dobar uvod u Žalgiris i meč koji igramo 5.januara, kada će nam biti tek pet punih meseci od trenutka kada smo se okupili pred novu sezonu. Pozivam navijače da dođu u dvoranu „Aleksandar Nikolić” i pruže nam podršku pred velike izazove koji nam slede” rekao je Alimpijević i još jednom poželeo srećnu i uspešnu Novu  2018.godinu svima.
Prvotimac Nemanja Dangubić u sličnom tonu najavio je meč sa Petrol Olimpijom.
„ Važan meč, za početak Nove godine. Dobro smo okončali prethodnu, sada i novu želimo da otvorimo pobedom. Kao što često kažem, moramo da odigramo čvrsto, dobro u odbrani, da iz toga pravimo lake poene u napadu. Ulaz u dvoranu je slobodan, i nadam se da će Zvezdaši doći u lepom broju da nas podrže pred seriju zaista teških mečeva koji nam slede već narednih dana, Žalgiris, Budućnost, EFES u Itsanbulu” rekao je Dangubić.
Ekipa Crvene zvezde mts već 1.januara treniraće u večernjim časovima, a meč sa Petrol Olimpijom ( ne nastupa Dobrić zbog povrede skočnog zgloba) igra se u utorak, 2.januara od 19 časova (ulaz slobodan).
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda
Скочи на траку са алаткама