Кошарка Кошарка/Вести

Poklon za početak 2018 – besplatno na Olimpiju

KK Crvena zvezda mts sada već tradicionalno “otvara” kapije dvorane “Aleksandar NIkolić” kao novogodišnji poklon svim Zvezdašima. Besplatno na tribine za meč ABA lige sa Petrol Olimpijom koja se igra 2.januara.
Stara godina je na izmaku, svi kojima je crveno-bela boja pri srcu pamtiće je po brojnim uspesima, titulama seniorskog tima, ženskog kluba, mlađih selekcija…
Nova Godina je na pragu, klub je već istakao takmičarske ciljeve, a 2018.godina u takmičarskom smislu za crveno-bele počinje najranije od svih. KK Crvena zvezda mts sada već tradicionalno, svim svojim pristalicama želi da čestita novogodišnje praznike i na konkretan način, ovoga puta u vidu besplatnog ulaza na tribine dvorane „Aleksandar Nikolić” 2.januara kada će branilac titule u ABA ligi, odigrati utakmicu 14.kola regionalnog tamičenja protiv Petrol Olimpije.
Taj meč, čiji je termin pomeren zbog obaveza crveno-belih u EL (utakmica u Milanu 29.12.2017.godine)  igra se od 19 časova, a za sve koji žele da pogledaju ovaj meč, biće otvoreni svi ulazi na tribine A,B,C i D, dok će vlasnici sezonskih ulaznica biti smešteni u parteru.
Istovremeno, KK Crvena zvezda mts pustiće već 3.januara u svim poslovnicama Eventima karte u prodaju za meč 16.kola Evrolige protiv Žalgirisa iz Kaunasa, koji je na programu 5.januara u dvorani „Aleksandar Nikolić”.
Klub će se sa kompletnim cenama ulaznica za ovaj meč, oglasiti u petak pre početka novogodišnjih praznika novim saopštenjem.

Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама