Кошарка Кошарка/Вести

KK Crvena zvezda priredila novogodišnji koktel

Košarkaški klub Crvena zvezda večeras je u prepunoj sali hotela „Crowne Plaza“ održala novogodišnji koktel za svoje igrače, upravu kluba i sve prijatelje tima.

Ako čudo nestane, kada prestane magija, čuda nije ni bilo, kažu. Zvezdini košakaši su učinili da se upravo sva čuda koja su postigli ove godine, počevši sa osvojenim Kupom Radivoja Koraća, pa sve do treće krune, pokažu bez magije večeras. I poverujete nam na reč – aplaudirali smo toj dominaciji prilično dugo!

Pored predstavljenog kalendara tima, potpuno transparentno se okupljenim gostima predstavila vrlo bitna činjenica. Naime, akcije koju je KK Crvena zvezda pokrenuo, pod nazivom DONIRAJ I DOMINIRAJ uspela je da prikupi izuzetno veliku svotu novca, a novac je pristizao u raznim valutama, što pokazuje jedno – Zvezda govori sve jezike kada je humanost cilj.

Nakon što smo pozdravili predstavljenje kalendara, dodelu dresova najboljima, govorili o postignutim ciljevima i zajedno sa kapitenom Zvezde, Brankom Lazićem i ostalim momcima iz tima jedni drugima poželeli uspešnu Novu godinu, pala je odluka da vidimo koga još možemo naći među zvanicama.

Dok smo neformalno razgovarali sa Dylan Ennisom i strpljivo čekali da samo jedno pitamo kapitena ekipe, primetili smo i direktora hokejaškog kluba Crvena zvezda, gospodina Gorana Đakovića, sa kojim smo takođe popričali. A u ime kluba, Tea nam je rekla da im je izuzetno drago što su dobili poziv od košarkaškog kluba i da im je drago što su se odazvali ovako prijatnom događaju. U međuvremenu, pozdravili smo se i sa gospodinom Igorom Vujčinom, koji je iskoristio priliku da pozdrvi sve čitaoce našeg portala.

Kada je konačno došao red na nas, da popričamo sa Brankom, pitali smo ga sledeće – Šta bi sebi poželeo kao igraču Crvene zvezde?, a on je kratko i jasno odgovorio: „ Samo to? Pa to je bar lako! Da sam, kao i svi moji saigrači, zdrav. Da nastavimo sa uspesima. I trofejima! Kapiten dođe i prođe, pa neka svi budu kapiteni. ( smeh ) Ma, samo zdravlje i sreća da su nam saveznici, pa sve ostale želje.

I da dodamo u duhu večerašnje proslave – Neka nam naredna godina ništa ne oduzima, a sve što donese, biće već dobro. Zahvaljujemo se upravi kluba na pozivu i iskreno se nadamo mnogobrojim povodima za slavlje naredne godine.

Ostanimo deo KK Crvena zvezda.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама