Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Звездаштво

Humanitarni novogodišnji koktel veterana

Ko jednom postane deo Crvene zvezde on nikada ne odlazi od nje. To su još jednom pokazali naši veterani koji su i ove godine organizovali tradicionalno novogodišnje druženje.

_NIK7467.JPG

Ovo druženje ima poseban karakter jer su i ove godine veterani našeg kluba okupili porodice svojih preminulih članova, i na taj način još jednom pokazali da se staraju o njima kao i to da Zvezdini fudbaleri nikada ne mogu biti zaboravljeni.

Supruge Zvezdinih preminulih igrača vrlo rado su se i ove godine odazivale na poziv da zajedno obeleže kraj uspešne godine i da se kroz prijatno druženje prisete onih koji su ostavili veliki trag u Crvenoj zvezdi i koji će zauvek ostati deo slavne istorije našeg kluba. Posebnu zahvalnost istakla je supruga nekadašnjeg Zvezdinog golmana Boška Kajganića.

– Ovakve stvari mogu da prirede samo veliki klubovi, koji imaju dugu i uspešnu tradiciju kao Crvena zvezda. Godinama unazad dolazimo na ovo lepo okupljanje sa veteranima, kao i sa suprugama nekadašnjih igrača što je zaista za pohvalu i što potvrđuje reputaciju koju Zvezda ima kao izuzetno veliki klub. Presrećna sam što sam deo ove porodice i što ljudi u klubu i danas misle na one koji su nekada bili deo Zvezde i prenosili njenu slavu, a koji danas nisu sa nama. Moj suprug je nažalost nastradao pre 40 godina, a ja sam danas ovde jer Zvezda ne zaboravlja svoje fudbalere ni posle toliko vremena. To je zaista lep gest vredan poštovanja. Ovo može da uradi samo istinski veliki klub. Svima nama mnogo znači ovo okupljanje jer se osećamo kao deo Crvene zvezde. Svi pratimo naš klub, navijamo i radujemo se uspesima. Uvek smo uz klub, kao što je i on uvek uz nas – poručila je Biljana Kajganić.

Naravno, i ovog puta tu su bila i velika imena našeg kluba poput Vladice Popovića, Stanislava Karasija, Jovana Kuleta Aćimovića, Miloša Šestića, Zdravka Borovnice i mnogih drugih.

– Izuzetno mi je drago što smo se i ove godine okupili kako bismo obeležili „Dan sećanja“ na naše igrače koji nažalost nisu više sa nama. Izuzetno smo ponosni što je ovo postala lepa tradicija i što na još jedan način dokazujemo da Crvena zvezda zaista jeste velika porodica – rekao je Aleksandar Marković, sekretar sekcije veterana Crvene zvezde.

Suprugama kojima je pomoć potrebna sekcija veteran dodeljuje i novčanu pomoć i trudi se da im pokaže da na naš klub mogu u svakom trenutku da računaju.

Ovo druženje završeno je uz želju da u narednoj godini Crvena zvezda nastavi da niže pobede i bude još uspešnija.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама