Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Звездаштво

Prvotimci Crvene zvezde posetili Svratište

Košarkaši Crvene zvezde mts Ognjen Dobrić, Džejms Feldin, Dejan Davidovac i Matias Lesor posetili su Svratište i podelili poklone koje su obezbedili Crvena zvezda mts i ’’Huawei’’.
KK Crvena zvezda mts nastavlja sa društveno odgovornim akcijama koje su odavno postavljene kao jedan od prioriteta u funkcionisanju kluba. U skladu sa tim su crveno-beli prvotimci iskoristili malo slobodnog vremena po okončanju paklenog ritma od čak četiri utakmice u samo sedam dana.
U okviru akcije koju sprovodi Zvezdin partner ’’Huawei’’ dečije Svratište posetili su prvotimci Crvene zvezde mts Ognjen Dobrić, Džejms Feldin, Dejan Davidovac i Matias Lesor. Oni su doneli poklone koje su danima unazad prikupljale brojne poznate ličnosti u ime Crvene zvezde i kompanije ’’Huawei’’ na radost mališana iz Svratišta.

Dobrić, Feldin, Davidovac i Lesor ubrzo su zatrpali poklonima Novogodišnju jelku u Svratištu i izazvali ogromno oduševljenje dece kojoj je ovaj gest ulepšao surovu realnost. Oduševljeni mališani su osim tople dobrodošlice podarili i neprocenjive poklone Zvezdinim prvotimcima. Posle divnog druženja, Dobrić, Feldin, Davidovac i Lesor su poneli sa sobom crteže bogate motivima Crvene zvezde.
KK Crvena zvezda mts je ovom akcijom želeo da još jednom ukaže na svakodnevne probleme koji se nalaze svuda oko nas i da ulepša bar jedan dan mališanima koji nažalost ne dočekuju praznike sa svojim porodicama. Apelujemo, u ime Kluba i cele Zvezdaške populacije da nikada ne zaboravite na one kojima je pomoć najpotrebnija, kojima vaš mali znak pažnje ulepšava život, daje podstrek i veru u bolje sutra.
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама