Fudbal Fudbal/Vesti

Milojević i zvanično najbolji

Zvezdin šef stručnog štaba dobio je veoma lepo priznanje od FSS.

540-miloje-43782.jpg

U tradicionalnom decembarskom izboru Fudbalskog saveza Srbije za trenera godine, ove godine nije bilo velike dileme.

Za najboljeg trenera u 2017. godini proglašen je trener našeg kluba Vladan Milojević. Milojević je za svega pola godine uspeo da postigne rezultate koje gotovo da niko nije očekivao. Crvena zvezda je dočekala svoje prvo proleće u Evropi nakon 25 godina, a pored toga Milojevićevi fudbaleri zauzimaju prvo mesto na tabeli Superlige sa devet bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca.

Crvena zvezda je jedini klub u 2017.godini koji na stadionu „Emirati“ u Londonu nije primio gol. Takođe, Crvena zvezda je prvi klub u istoriji koji je uspeo da se plasira u šesnaestinu finala nekog evropskog takmičenja, a da je to takmičenje započeo u prvom kolu kvalifikacija. Odbrana Crvene zvezde je među najboljim u Evropi.

Sve su to podaci za koje velike zasluge ima i Zvezdin trener Milojević, koji je svoju nagradu primio u nedelju, 24. decembra na svečanosti u hotelu „Crown Plaza“. Uprava našeg kluba nije bila pozvana na svečanost, pa je u klubu odlučeno da se u čast trenera Milojevića organizuje poseban ručak na kojem je najboljem treneru u 2017. godini čestitano na velikom priznanju.

 

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama