Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

Lukić: Protiv Jedinstva za 2. mesto

Prvu od tri utakmice, u samo šest dana, odbojkašice Crvene zvezde i Jedinstva igraju u subotu (19 časova) u Staroj Pazovi u okviru 11. kola BPŠ Superlige Srbije.

Crveno-bele protiv Jedinstva očekuje prvo duel u Superligi, a potom će isti rivali odmeriti snage i u polufinalu Kupa Srbije. Crvena zvezda i Jedinstvo su odigrali jedan meč ove sezone, u 2. kolu Superlige, kada je naš tim slavio sa 3:1, po setovima 25:18, 25:13, 12:25, 25:19.

– U narednih nedelju dana igraćemo tri utakmice sa Jedinstvom i biće izuzetno teško. Svi znamo koliko je teško pobediti jednog protivnika više puta u tako kratkom periodu. Poznajemo ih dobro i stvarno su dobra ekipa. Podigli su svoju igru na viši nivo i igraju bolje nego u prvom delu prvenstva. Očekuje nas priprema utakmice, pa ćemo videti odakle najviše prete. Ubeđena sam da nas očekuje izuzetno kvalitetna utakmica. To je ujedno i borba za 2. mesto na tabeli Superlige. Dobro treniramo, dobro radimo i spremne smo za predstojeće izazove – izjavila je Nikolina Lukić, kapiten crveno-belih.

Utakmica 11. kola BPŠ Superlige Srbije između Jedinstva i Crvene zvezde igra se u suobtu 23. decembra od 19 časova u Hali sportova u Staroj Pazovi. Meč će suditi Stanislava Simić i Biljana Milinković.

 

Vest preuzeta sa sajta OK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама