Фудбал Фудбал/Вести

Terzić – Verujem u naše fudbalere

Nakon što je ekipa Crvene zvezde voljom žreba dobila CSKA iz Moskve za protivnika u šesnaestini finala Lige Evrope generalni direktor Zvezdan Terzić izjavio je da veruje u povoljan rezultat za našu ekipu.

terza vest.JPG

– U ovom trenutku treba da se okrenemo sebi, Crvena zvezda je ove jeseni pokazala da može da igra protiv mnogo jačih ekipa na papiru od nas. CSKA je možda i rival po meri. Utakmica dolazi u terminu koji nije takmičarski, verovatno će prvi susret biti na našem stadionu već 13. februara, a revanš 22. februara po izuzetnoj hladnoći u Moskvi. Verujem u ovaj tim, naši momci su mnogo puta do sad pokazali da imaju karakter i kvalitet i da pod pritiskom, na našem prepunom stadionu mogu da odigraju kvalitetnu utakmicu i nadam se da će tako biti i na prvoj utakmici u 2018. godini – rekao je Terzić.

Generalni direktor je naveo da očekuje izuzetno borben dvomeč.

– CSKA je izuzetno iskusna ekipa, svake godine igraju Ligu šampiona. I sada dolaze kao trećeplasirana ekipa iz lige Šampiona u nokaut fazu Lige Evrope. Sigurno neće biti lako, ali naša ekipa je puna samopouzdanja, ovaj tim raste iz dana u dan i mislim da možemo da igramo protiv svake ekipe. Verujemo u naše igrače i stručni štab. Realno su šanse pola-pola. Sudarićemo se muški, kao što smo to radili u svim međunarodnim utakmicama ove sezone. Optimista sam i verujem da možemo da prođemo.

Generalni direktor najavio je da ne očekuje velike promene u timu nakon zimskog prelaznog roka.

– Učinićemo sve da ekipa na proleće bude još bolja nego što je sada. Biće i odlazaka i dolazaka, ali ne previše. Realno je da ove zime ode Boaći. Međutim, imamo spremnog Pešića koji je jedan od najboljih igrača ove jeseni. Spletom okolnosti i zbog formacije koju smo primenjivali morao je ključne evropske utamice da dočeka sa klupe. Najvažnije je da, ukoliko ode Boaći, imamo Pešića koji će tek na proleće eksplodirati. Spremili smo određena pojačanja i u dogovoru sa Vladanom Milojevićem i Mitrom Mrkelom privodimo kraju dogovore sa četvoricom igrača koji su želja svih nas i mislim da će Crvena zvezda biti jača na proleće nego što je bila ove jeseni – poručio je Terzić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама