Фудбал Фудбал/Вести

Milojević – Analiziraćemo CSKA

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je prve impresije nakon saznanja o imenu protivnika Crvene zvezde u narednoj fazi Lige Evrope.

540-miloje-4632.jpg

Zvezdin strateg poštuje narednog rivala, ali tvrdi da će se ekipa dobro pripremiti.

— Nemam mnogo utisaka, jer tek nam sledi dublja analiza. U ovoj fazi takmičenja sve ekipe su jake. Ako tražimo dobru okolnost za nas, nešto što smo priželjkivali, to je da naš naredni protivnik ne bude neka ekipa koja je u punom takmičarskom periodu. CSKA iz Moskve ima prekid prvenstva isto kao i mi, pa u tom segmentu neće imati prednost u odnosu na nas. Ozbiljan su  protivnik, težak protivnik. Spremićemo se maksimalno, nećemo menjati našu filozofiju. Daćemo sve od sebe da uz, nadam se, veliku podršku navijača, igramo, borimo se i prođemo dalje — rekao je Milojević.

Pred Zvezdom su pripreme, prelazni rok, i prilika da se ekipa dodatno pojača.

— Moram da pogledam najpre ekipu CSKA. Gledao sam ih protiv AEK-a u kvalifikacijama, ali moram detaljnije i dublje da ih analiziram. Što se prelaznog roka tiče, ni prvenstvo nam nije završeno. Kada se završi, zajedno sa ljudima iz kluba i sportskim direktorom napravićemo analizu i videćemo šta ćemo menjati u ekipi — rekao je Milojević.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама