Фудбал Фудбал/Вести

Srnić – Nisam još uvek svestan

Na najlepši mogući način Slavoljub Srnić je prekinuo golgeterski post. Čekao je, čekao, i dočekao kada je to bilo izuzetno važno.

540-srnić-436.jpg

Srnić je već postigao jedan veoma važan gol u Krasnodaru, gol koji je pokrenuo Crvenu zvezdu. Sada je i Keln morao da se pokloni našem fudbaleru.

— Utisci, neverovatni su, iskreno nisam ni svestan šta smo uradili. Posle 25 godina Zvezda je prezimila u Evropi! Ne znam šta bih rekao, ne umem da opišem ovaj osećaj — govori bez daha Srnić.

Situacije nakon gola, kaže, jedva se seća.

— Ne sećam se šta mi je prolazilo kroz glavu, gol posvećujem svojoj devojci koja je trudna, kao i svojoj porodici! Dosta utakmica i u prvenstvu i u Evropi sam odigrao dobro, ali nikako me nije htelo da dam gol. Mislim da mi se vratilo na najlepši mogući način, na najbitnijoj utakmici. Mogu slobodno da kažem da je ovo bila najbitnija utakmica u sezoni. Moram da pohvalim Rodića, sjajno mi je asistirao — rekao je Srnić.

Slavoljub se ne opterećuje narednim protivnikom.

— Neka nam sad dođe i Real Madrid iz Lige Šampiona, sada je manje bitno… Šalim se, ne znam još uvek ni ko je u opticaju, pričaćemo naknadno o tome. Naši navijači su najbolji na svetu, pred njima niko ne može da nas pobedi — rekao je junak današnjeg meča.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама