Fudbal Fudbal/Vesti

Stojković – Da slavimo pred punom Marakanom

Pred poslednji meč u grupnoj fazi Lige Evrope koji fudbaleri Crvene zvezde igraju sa nemačkim Kelnom naš desni bek Filip Stojković istakao je da je njegova ekipa silno motivisana i spremna da sutra uveče obraduje navijače na prepunoj Marakani.

zuleklle86875vest.JPG

— Očekuje nas pre svega fizički veoma zahtevna utakmica. Znamo da je protiv nemačkih ekipa to jedan od glavnih faktora koji odlučuje pobednika. Raduje me to što smo spremni da damo i više od 100% na terenu, i mislim da će taj segment najviše odlučivati. Znamo da je Keln ozbiljna ekipa, imaju svojih problema ali to ostavljamo njima. Mi idemo ka tome da se odlično pripremimo, damo sve od sebe, i da na kraju sa prepunom Marakanom slavimo posle utakmice – rekao je Stojković.

Zvezdin desni bek veruje da njegova ekipa ima odgovor na čvrstu i disciplinovanu igru nemačke ekipe.

— Mislim da je njihova karakteristika direktan, brz fudbal, ali verujem da možemo da im odgovorimo našim načinom igre. Ako ostvarimo plan da im pariramo na tome, mislim da možemo da dođemo do pozitivnog rezultata.

Stojković očekuje da prepune tribune našeg stadiona budu dodatan podstrek Crvenoj zvezdi.

— Iz utakmice u utakmicu smo davali dodatno motiv Zvezdašima da dođu na stadion da nas podrže, i evo u, da kažem, finalnoj utakmici ćemo napuniti stadion, traži se karta više i to je uspeh svih nas u klubu. Biće teško, ali kao i do sada, na nama je da se pripremimo i da damo sve od sebe, a što se tiče detalja to će nam šef objasniti – poručio je Stojković.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama