Фудбал Фудбал/Вести

Požurite na Keln, kapije se ranije zatvaraju

Izvor: SD Crvena zvezda

FK Crvena zvezda uoči utakmice šestog kola Lige UEFA u kojoj se u četvrtak, 7. decembra sastaju Crvena zvezda i Keln, obaveštava javnost o sledećim stvarima:

Kapije stadiona otvoriće se u 18.00 časova, tri sata pre početka utakmice, te molimo posetioce da dođu na vreme kako bi izbegli nepotrebne gužve i zadržavanja na ulazima stadiona, Takođe iz bezbednosnih razloga, kapije stadiona zatvoriće se pola sata pre početka utakmice, stoga je neophodno da se na stadion dođe ranije.

Licima pod dejstvom alkohola neće biti dozvoljen ulaz, a kontrola ulaznica će se vršiti u dve etape, tj. kroz dva bezbednosna prstena. Apelujemo na sve posetiloce da ne nabavljaju ulaznice od preprodavaca, jer će svako lice sa neispravnom kartom biti vraćeno, a potom i procesuirano od strane nadležnih organa. Svi koji su karte kupili na blagajna stadiona „Rajko Mitić“, ili putem interneta na sajtu iticket.rs, imaju ispravne karte. Ukoliko karte nisu kupljenje direktno već preko posrednika, postoji šansa da se radi o falsifikatu.

Smeštaj gostujućih navijača predviđen je na južnoj tribini, ulaz na kapiju 24 (sektori 6,7 i 8).

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама