Фудбал Фудбал/Вести

Savić: Naši navijači su naša snaga

Izvor: zvanični sajt FK Crvena zvezda

Naredne nedelje fudbaleri Crvene zvezde okončavaju takmičenje u grupi „H” Lige Evrope. Šesti meč u ovom delu takmičenja izabranici Vladana Milojevića odigraće u četvrtak na svom terenu protiv bundesligaša Kelna.

– Kako to naš trener ističe od početka prvenstva, razmišljamo samo o prvoj narednoj utakmici, tako da nam je trenutno svima u glavama samo meč sa Kelnom koji nas očekuje u četvrtak. Ova ekipa stekla je ogromno iskustvo igranjem u Evropi prethodnih nekoliko meseci i sada je došao trenutak da to i dokažemo. Zadovoljan sam našim dosadašnjim učinkom u grupi, a posebno činjenicom da primamo jako malo golova na evropskim mečevima. Nadam se da ćemo ovog puta timski uspeti da sačuvamo mrežu, a da će naši špicevi krunisati dobru igru čitave ekipe golovima – rekao je Savić.

Zvezdin štoper veruje da je dodatna prednost njegove ekipe pred meč sa Kelnom fantastična podrška sa tribina.

– Imamo vremena da se pripremimo, četiri dana napornog rada su pred nama. Motiv nam ni na jednoj utakmici nije falio, niti će ikada faliti, svi smo svesni kolika je čast i privilegija nositi dres Crvene zvezde. Ne sumnjam da ćemo dati i više od sto posto svojih mogućnosti kako bismo na kraju slavili pobedu sa našim navijačima. Podržavaju nas od samog početka, nema potrebe da dodatno naglašavam koliko nam znače na svakoj utamici. Zasita, naši navijači su naša snaga i pokazaćemo koliko smo jaki zajedno na meču sa Kelnom.

Savić se osvrnuo i na prethodni superligaški meč sa ekipom Bačke.

– Ostavili smo teško gostovanje u Bačkoj Palanci iza nas. Izgubili smo dva boda jer smo loše ušli u utakmicu i nismo ispoštovali ono što je šef tražio od nas, ne zato što to nismo želeli, već su se tako poklopile neke stvari. Trgli smo se nakon prvog poluvremena, izjednačili i imali odličnu šansu preko Srnića da povedemo. Da smo je iskoristili u tom trenutku uveren sam da bi ishod meča bio drugačiji, ali ne može sve uvek da bude onako kako bismo mi želeli, to je fudbal. I dalje smo prvi na tabli, imamo četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu i nastavljamo da se borimo za titulu – poručio je Savić

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама