Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Real “arhiviran” stiže Igokea

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u ponedeljak od 21 sat ekipu Igokee u poslednjoj utakmici 10.kola ABA lige (21 sat, dvorana Aleksandar Nikolić). O predstojećem meču govore trener Dušan Alimpijević i prvotimac Nemanja Dangubić.
Košarkaši Crvene zvezde mts nastavljaju sezonu u ABA ligi utakmicom 10.kola regionalnog takmičenja protiv Igokee u dvorani “Aleksandar Nikolić” u ponedeljak .
Crveno-beli nisu imali mnogo vremena da srede utiske nakon podviga u Madridu, jer ih u ponedeljak očekuje vrlo kvalitetan protivnik, i težak meč protiv ekipe koja već godinama ima prepoznatljivu igru i sastav sa puno iskusnih igrača:
„Nakon odlaska Rajta, brzo su angažovali novog dobrog stranca i time na još jedan način pokazali da su im ambicije da se nađu među četiri najbolje ekipe u ligi. Gaje prepoznatljiv stil igre već godinama, tu je izuzetan i vrlo iskusan stručnjak trener Dragan Bajić, imaju u svom sastavu igrače koji godinama igraju ovu ligu i sve to ukazuje da ćemo morati da odigramo vrlo kvalitetnu utakmicu i da budemo na svom nivou i maksimalno oprezni. Pobeda nad Realom je već stavljena u drugi plan, jer želimo da nastavimo sa pobedama, a da napravimo najbolju uvertiru za EFES u Beogradu. Sa druge strane, ne zaboravljamo šta je naš prioritet, a to je ABA liga. Pozivam navijače da dođu i pruže nam podršku u ovoj važnoj utakmici” rekao je pred ovaj meč trener crveno-belih Dušan Alimpijević.
Prvotimac Nemanja Dangubić odigrao je vrlo značajnu ulogu u pobedi i Madridu, a pred dolazak Igokee, koja je znala u prošlosti da iznenadi Crvenu zvezdu u Beogradu, poziva na maksimalan oprez:
„Očekuje nas teška utakmica sa Igokeom, vrlo iskusnom ekipom i što je najvažnije vro kvalitetnom. Nema opuštanja nakon Madrida jer se radi o timu koji može da kazni svakoga u ligi sa takvim pristupom! Utakmica sa Realom je već „arhivirana” i rekli smo više puta da je ABA liga naš cilj. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama, a ovom prilikom želim da pozovem navijače da dođu i pruže nam podršku, jer nam je ona vrlo važna” rekao je Nemanja Dangubić.
Karte za ovaj meč puštene su tokom vikenda u prodaju u poslovnicama „Eventima” po standradnim cenama kada je ABA liga u pitanju,  a takođe i na dan utakmice na blagajnama hale. Meč u dvorani „Aleksandar Nikolić” igra se u 21 sat.
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама