Кошарка Кошарка/Вести

Zvezdin podvig u Madridu!!!

Izvor: KK Crvena zvezda

Košarkai Crvene zvezde mts pobedili su po prvi put u Madridu ekipu Reala, u okviru 10.kola Evrolige rezultatom 87:83. Crveno-bele predvodio Ročesti sa 18 poena, Milko Bjelica ubacio 16, junak pobede Pero Antić koji je ubacio ključnu trojku 7 sekundi pre kraja.

Košarkaši Crvene zvezde mts pobedili su Real u Madridu 87:83 u poslednjoj utakmici 10.kola Evrolige!!!

Najefikasniji igrač na utakmici bio je Tejlor Ročesti sa 18 poena i 7 asistencija, ali je utakmicu prelomio fantastični Pero Antić koji je u poslednjim sekundama poslednjeg napada crveno-belih pri rezultatu 83:84 ubacio trojku i trasirao put ka velikoj pobedi Crvene zvezde mts u Madridu!

KK Crvena zvezda mts:

Radičević, Dangubić 6,Davidovac 7,Lazić 3,Antić 11+4sk,Dobrić 10,Feldin 10,Janković, Ročesti 18+7as, Lesor 6+5sk, Jovanović, Bjelica 16+6sk.

Tejlor Ročesti: Odlična utakmica za nas, jako smo trenirali i naporno tokom ove pauze koja nam je dobro došla. Igrali smo ovaj meč sa puno samopouzdanja, pogađali kada je trebalo, Pero je ubacio važnu trojku. Moja igra i učinak nisu važni, ovo je velika timska pobeda” rekao je odmah po završetku utakmice Ročesti na parketi “Wizink Arene”.

Crveno-veli nakon 10.kola dele od 12-16.pozicije sa ekipama Armanija, Valensije, EFES-a i Unikahe.

U narednom kolu, Crvena zvezda mts dočekuje narednog petka ekipu Anadolu EFES-a u dvorani „Aleksandar Nikolić”.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама