Хокеј Хокеј/Извештаји

Zvezda slavila u derbiju protiv Celja, U18 poražena od Olimpije

Hokejaši Crvene zvezde slavili su u derbiju u Celju. Nakon uzbudljivog susreta crveno-beli su slavili nakon penala rezultatom 3:4 (1:0, 1:1, 1:2, 0:0, 0:1).

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court

U prvoj trećini viđen je samo jedan pogodak i to domaćina u 3. minuti susreta. Strelac je bio Rok Kolar1:0. U drugoj trećini crveno-beli oklopnici dolaze do izjednačenja u 29. minuti preko Ivana Anića (asistencija Marko BrkušaninUroš Bjelogrlić). Na semaforu je tada stajalo 1:1. Međutim, do kraja ovog perioda domaćin uspeva ponovno da dođe do vodstva. U 37. minuti Tim Ograjnšek dovodi Celje u vodstvo od 2:1. U poslednjem periodu Zvezda pravi preokret. Prvo David Sefič donosi izjednačenje (2:2) u 45. minuti susreta (asistencija Nemanja VučurevićJevgenij Leonov), a onda u 46. minuti Uroš Bjelogrlić, na asistenciju Marka Brkušanina, donosi Zvezdi vodstvo od 2:3. Ipak, domaćini stižu do izjednačenja u 50. minuti prkeko Roka Klavžara što donosi i produžetke. U produžecima nije bilo golova, a Zvezda stiže do pobedonosnog gola u penal seriji preko Davida Sefiča, možda i najboljeg igrača ove sezone, za konačnih 3:4 i veliko slavlje izabranika Igora Krivošlika.

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court

Puleni Nenada Milinkovića (U18) odigrali su danas, u Ljubljani, svoju utakmicu protiv vršnjaka iz Olimpije i doživeli poraz od 4:1 (0:0, 2:0, 2:1).

Prva trećina završena je bez golova, a onda su domaćini u drugoj trećini došli do dva pogotka koja su prelomila utakmicu. U 33. minuti Mark Sojer dovodi domaćine u vodstvo od 1:0, a Gregor Žeželj u 34. minuti donosi vodstvo zelenima od 2:0. Isti igrač u 43. minuti poslednjeg perioda povećava vodstvo zmajčeka na 3:0, a Zvezda preko Đorđa Stoisavljevića u 56. minuti smanjuje na 3:1. Međutim, Žiga Mehle u istoj minuti donosi konačnih 4:1 za domaće.

Hokejaši Crvene zvezda nakon 12 odigranih mečeva zauzimaju 4. poziciju sa 18 bodova.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама