Фудбал Фудбал/Вести

Pešić – Svi zajedno u lepim trenucima

Nastavio je Zvezdin špic Aleksandar Pešić da rešeta protivničke mreze. Pešić je zabeležio novi het-trik na meču protiv Radnika i osigurao je sebi prvo mesto na listi najboljih strelaca Superlige Srbije.

540-pesic-53426.jpg

– Drugi het-trik u Zvezdinom dresu za mene, zaista moram da budem zadovoljan time. Na jučerašnjoj utakmici sam mogao iz penala da postignem i četvrti gol i da uđem u istoriju kluba, ali sam siguran da Branku više znači što je postigao svoj prvenac i to baš na prvoj utakmici nakon što se vratio posle teške povrede. Zato sam odlučio da mu predam loptu i presrećan sam što je bio precizan sa bele tačke. Znam koliko mu je bilo teško u prethodnom mesecima, ali ponovo smo pokazali koliku snagu kao ekipa imamo. Bili smo uz njega kada je bilo najteže, a i sada smo zajedno u lepim trenucima – rekao je Pešić.

Pored 15 pogodaka koliko je postigao u dosadašnjem delu sezone, Pešić je zabeležio i 11 asistencija.

– To su zaista lepe brojke. Svakom prija kada je najbolji u onome što radi. Moj zadatak je i da dajem golove i naravno da mi je mnogo drago što sam prvi strelac lige. Takođe, asistencije su mi mnogo bitne, ipak je najvažnije da ekipa pobeđuje i volim kada dobro uposlim svoje saigrače. Nadam se iskreno da ću do kraja popraviti i broj golova i asistencija i da ćemo nastaviti da pobeđujemo.

Zvezdin špic osvrnuo se na utakmicu sa Radnikom, kao i na ono što tek očekuje njeguvu ekipu u nastavku prvenstva.

– Utakmica nije bila toliko laka na početku. U drugom poluvremenu smo se razigrali, protivnik je malo pao fizički i krenuli su i naši golovi. Mogao je da bude i ubedljiviji rezultat, ali svakako smo prezadovoljni pobedom. Već za tri dana očekuje nas nova važna utakmica, fokusirani smo na nju. Želimo da nastavimo dominaciju u domaćem prvenstvu – poručio je Pešić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама