Фудбал Фудбал/Вести

Jovičić – Hvala svima!

Čekanju je došao kraj! Branko Jovičić se vratio na teren posle duže pauze, i oduševio sve prisutne na stadionu „Rajko Mitić“.

540-branko-4637.jpg

Jovičić je dočekan gromoglasnim aplauzom kako navijača, tako i svojih saigrača. A ako je neko najduže čekao, onda je to upravo on.

— Utisci su mi divni! Posle teškog perioda za mene i dugog oporavka, konačno povratak na teren. Mnogo sam srećan što sam postigao prvenac u dresu Crvene zvezde. Zahvalio bih se svima na velikoj podršci, svima u Zvezdi, prijateljima i porodici, trudiću se da se svima odužim! Jedino ja znam kroz šta sam prošao, i gol koji sam postigao svima posvećujem. Želim da me zdravlje posluži — rekao je Jovičić.

Zahvalnost je iskazao i prema Pešiću.

— Pešić mi je jedan od najboljih prijatelja, i veliki je čovek sa velikim fudbalskim znanjem. To je danas i pokazao, čestitam mu na het-triku, i hvala mu što mi je dozvolio da šutiram penal. Čestitam i Gobeljiću, on je neko ko je zadužen za atmosferu, i svi smo bili mnogo srećni zbog njegovog prvenca. Stalno priča da ne zna šta će uraditi kada postigne prvenac, danas se poklopilo da obojica to učinimo, divan je osećaj.

Ostalo je još nekoliko veoma važnih utakmica, i Jovičić veruje da ekipa može pokazati koliko vredi.

— Pokazali smo da vredimo, došao je kraj ovog dela prvenstva kada stvarno moramo da pokažemo šta znamo. Dolaze nam neke važne utakmice i sada je trenutak da pokažemo koliko možemo. Ja sam radio individualno veoma dobro, danas sam se za ovih 25 minuta osećao dobro. Sutra ću videti da uradim trening oporavka, i nastavljamo da se spremamo za utakmicu sa Bačkom — rekao je Jovičić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама