Фудбал Фудбал/Вести

Stojković – Pobeda ekipe

Filip Stojković je po prvi put u dresu Crvene zvezde igrao superligašku utakmicu na Banovom brdu protiv svog nekadašnjeg kluba.

540-žule-4326.jpg

Zvezda nije dobro otvorila utakmicu i ishod je mogao da bude i drugačiji, ali su Filip i ekipa smogli snage da naprave preokret.

—  Mislim da smo loše ušli u utakmicu, odnosno da nisu svi ušli u utakmicu kako treba. Nismo ušli kao tim kakav smo do sada bili. Imali smo neke šanse, ali nije to bilo ono što smo se dogovorili pre meča. U nastavku smo malo promenili taktiku, isključili smo umor kao faktor koliko smo mogli, namestili smo glavu na preoket i uspeli smo da stvorimo pet-šest šansi. Zadovoljni smo pobedom — rekao je Stojković.

Čukarički je u dobroj formi, dugo nije poražen i znalo se da će utakmica biti veoma teška.

— Bila je teška za nas, naročito posle Belorusije, teškog puta, umora… Ali, eto, na kraju smo se vratili i pokazali da kao tim imamo karakter. Dobili smo utakmicu koja nam je možda do Kelna i najbitnija. Naravno da je svaka bitna i da svaku moramo da dobijemo. Presrećan sam što smo pobedili i što se niko nije povredio.

Već u sredu fudbalere Crvene zvezde čeka novi superligaški meč, protiv Radnika.

— Pozvao bih navijače da dođu u sredu da nas podrže, naprave spektakl na Marakani kako bismo nastavili pobednički niz. Ako smo mogli do sada da igramo uprkos umoru, moći ćemo i do kraja jeseni — rekao je Stojković.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама