Фудбал Фудбал/Вести

Boaći – Odlikuje nas jedinstvo

Zvezdin centarfor Ričmond Boaći je sa dva gola u mreži Čukaričkog jedan od najzaslužnijih što je Crvena zvezda osvojila nova tri boda.

540-boaći-4323.jpg

— Zahvaljujem se Bogu što nam je dao ovu pobedu danas. Kao što uvek kažem, bez Boga nema ni pobede, to je moje verovanje. Jako je važno što smo danas došli do nova tri boda nakon teške utakmice u Ligi Evrope. Uvek ističem da je ovo jedna sjajna i neverovatna grupa igrača i to se videlo i nakon prvog poluvremena kada smo gubili. Ušli smo u svlačionicu i sve što nam je trener rekao je pomoglo da izađemo jedinstveni i snažni da preokrenemo što se i desilo i pobeda je naša — jasan je Boaći.

Naš napadač je sada na brojci od 20 golova u svim takmičenjima, ove sezone, ali ponavlja kako su golovi zasluga cele ekipe.

— Ono što je jako bitno za ovaj tim i što nam uvek pomaže, čak i kad rezultat nije dobar, je to što verujemo jedni u druge. Uvek se borimo do kraja, a kada se kao grupa borite do kraja uvek ćete pobediti. Nikada ne možete do pobede sami i ovo što se desilo u drugom poluvremenu je posledica jedinstva, ljubavi, odlučnosti i discipline cele ekipe. Golove posvećujem mom ličnom savetniku i prijatelju, Šradamedu, kome je danas rođendan — rekao je Boaći.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама